Zomerschool: Voorsprong door te blijven ontwikkelen!
085 047 1774 | info@leergeldapeldoornvoorst.nl

Informatie & aanmelden

Informatie & Aanmelden

Voor student leraren:

Meld je aan voor Docent Zomerschool

Wat ga je doen?

Als (student-)docent Zomerschool ga je aan de slag met kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar voor de vakken Nederlands en Rekenen. Maximaal krijg je 4 kinderen onder je hoede.

Je geeft les op een locatie in Apeldoorn. Het betreft hier maatwerk: de kinderen kunnen aangeven welke onderwerpen op dit moment voor hen van toepassing zijn en waar zij moeite mee hebben. Op hun niveau geef je uitleg, oefenen jullie met taal en rekenen en kun je kleine toetsen afnemen. Tussen de leermomenten zijn er ook momenten voor het kind om even te ontspannen.

Je zorgt vooral voor een prettige sfeer waarin de kinderen zich fijn voelen en kunnen werken aan hun ontwikkeling, zodat ze straks weer gelijk lopen en misschien zelfs een voorsprong hebben op hun medescholieren!

Je bent ieder dagdeel op tijd aanwezig zodat je het e.e.a. klaar kan zetten of voorbereiden en na afloop zorg je dat de ruimte er weer opgeruimd bij staat.

Wat verwachten we van jou?

Tijdens Zomerschool wordt er 2 dagdelen per week les gegeven van 9.00 uur – 12.00 uur, in de periode van 11 juli t/m do. 17 augustus op de dinsdag en donderdag. Je wordt daarin begeleid door onze Coördinator Zomerschool. Jouw werktijden zijn van 08.30 uur t/m 12.30 uur.

Dit is wat we verder van je verwachten:

 • Of je bent in het bezig van een PABO diploma
 • Of Je bent een oud docent
 • Je bent minimaal 3 weken (dus 6 dagdelen) beschikbaar
 • Je hebt een goede dosis enthousiasme en kan goed motiveren

Vergoeding per dagdeel € 43,00 bruto

Exclusief reiskosten

De procedure

Wat gebeurt er na jouw aanmelding
 • Stap 1Is dit de uitdaging die jij zoekt? Meld je dan aan middels onderstaand formulier.
 • Stap 2We nemen contact met je op voor een intake, we bespreken de mogelijkheden en kunnen je uitnodigen voor een gesprek.
 • Stap 3Bij een positieve afloop van het gesprek zetten wij jou op de lijst van beschikbare docenten Zomerschool.
 • Stap 4Afhankelijk van het animo gaan wij jou minimaal 3 en maximaal 6 weken inplannen voor de Zomerschool. Of je kunt worden ingedeeld hoor je uiterlijk begin juli van ons!

Gebruik het formulier om je aan te melden!

 • Om de waarde en deskundigheid van onze Zomerschool te kunnen waarborgen verzoeken we jou dit formulier volledig in te vullen en ga je er ook mee akkoord dat wij eventueel een referentie kunnen opvragen bij jouw opleiding.

  Soort opleiding/ ervaring:

  Upload hier je CV (PDF/doc/docx) max 2mb

  Upload hier een kopie paspoort/ ID bewijs (PDF/jpg/png) max 2mb

  Upload hier evt. de achterkant van je ID bewijs (PDF/jpg/png) max 2mb